dimecres, 23 d’abril del 2014

SANT JORDI 2014

Avui a l'escola s'ha celebrat la Diada de Sant Jordi amb la tradicional parada de llibres. Enguany, però la sala també era una exposició dels treballs realitzats pels alumnes de Cicle Inicial i Cicle Mitja durant els tallers tèxtils.

Com podeu veure ja tenim el quilt dels alumnes de Cicle Inicial a la Sala polivalent.


I els davantals del nois i noies de Cicle Mitjà ja estaven també exposats:


Ara veurem que tots els davantals fan referència al mon laboral. Se'ls va proposar als alumnes que fessin un llistat de les diferents professions que els agradaven, després mitjançant un sorteig cada un d'ells havia de fer el seu treball basat en la que li havia tocat.
Un cop assignats els temes, primer de tot van fer el dibuix del que voldrien plasmar, d'aquests dibuixos en van treure els patrons:




Us fixeu que als patrons hi ha números? corresponen a les diferents peces que retallaran amb la roba triada, enganxaran amb flisulina sobre la roba de base amb la planxa i finalment cosiran amb les màquines de cosir. Per últim faran les tires per on es podran lligar els davantals.
Mireu quina passada de treballs:











Finalment la Raquel (la mare del Max) ha ofert arrecades, punts de llibre i agulles de pit amb roses fetes per ella i tots els beneficis els ha cedit a l'escola per contribuïr a les diferents activitats que fan.(jo ja tinc el meu punt de llibre).  Moltes gràcies Raquel.



Ara que ja hem vist les agendes i el quilt de Cicle Inicial i els davantals de Cicle Mitjà, ja tinc ganes de veure què faren els de Cicle Superior (nois teniu el llisto molt alt!).

Arreveure i que acabeu de passar una bona Diada!

AMPA.


2 comentaris: