dimecres, 30 de març del 2016

TALLERS TÈXTILS CICLE INICIAL-2016

Ja coneixeu els tallers tèxtils que fan la Cecília i la María Roca cada any (i ja és el tercer...gràcies!!!!), recordeu el taller de l'any passat (2014-2015) de Cicle Inicial? cliqueu aqui i el taller que van fer l'anterior curs (2013-2014)? cliqueu aqui doncs ja ho veieu si n'han fet de feina! i com creixen la canalla per favor!!! (ja em poso melancòlica, aixxx).

Bé, doncs aquest any han fet dos projectes genials:

Primer de tot una bossa personalitzada per l'esmorzar on han fet volar la seva creativitat, dibuixant, aplicant botons o altres motius perquè la seva bossa fos ben especial i molt diferent de la del company.
Mireu quin goig!



Cada any dic el mateix i em repeteixo, ho sento, però heu vist quina traça!












I tots i totes amb el resultat, tots amb la seva bossa. Felicitats us han quedat genials!


El segom projecte molt especial ha estat la Bella Quaresma. Les mestres feia temps que volien tenir una Bella Quaresma definitiva i gràcies als nens i nenes ja la tenen!!!


 Jo la trobo genial, potser a la fotografia no es pot apreciar del tot (si algú en te una amb més detall que me la faci arribar i la posaré al blog), fixeu-vos aquesta Bella Quaresma porta talons, bambes, botes, sabatilles d'estar per casa..! és molt i molt guapa!

Gràcies canalla,

AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada